جوجو>> یکی از بهترین خواننده های آمریکایی>>
آدرس لینک باکس جو جو               آماده گذاشتن لینک شما            ولی لینک باکس ما تو وبلاگتون باشه   

ם تعداد بازدیدکنندگان
کل:779771

 

 

.::_NEW_::.

 

اگه عضو بشین هر روز مطالبی باحال و توپ برات میاد





Powered by WebGozar



 

 










 

 

نکته سلامتی

نکته سلامتی

به جای ایبوپروفن روغن زیتون میل کنید

روغن زیتون در دنیا از پرفروش‌ترین روغن‌های مصرفی در تهیه غذا طی پنج سال گذشته بوده است. چرا که مردم از اثرات خارق‌العاده این روغن آگاهی داشته و سعی می‌کنند با استفاده از آن سلامت خود را تضمین کنند.

پیشینه روغن زیتون
روغن زیتون فرآورده‌ای است که ابتدا مردمان تمدن مینون (تمدنی یونانی در عصر برنز در نواحی مدیترانه‌ای) آن را تولید می‌‌کردند. چرا که این روغن برای آنها منشاء ثروت محسوب می‌‌شد. این مردمان گوشت له شده میوه زیتون را داخل مخزن ثابتی می‌‌ریختند و پس از مدتی روغن زیتون در قسمت بالا جمع می‌‌شد و آنها آب و بقیه مواد را از قسمت انتهایی مخزن خارج می‌‌کردند.
همچنین روغن زیتون که عصاره میوه زیتون است، یکى از محبوب‌ترین و شناخته شده‌ترین روغن‌هاى گیاهى است که نه تنها طعم خوبى دارد، بلکه سرشار از خاصیت است. چهار هزار سال پیش هم مصریان باستان خواص جادویى روغن زیتون را مى‌شناختند.
این روغن نه تنها در وعده‌هاى غذایى بلکه در پزشکى باستان هم جایگاه خاصى داشته است. از قرن دوازدهم میلادى به بعد دنیاى پزشکى غرب نیز به اهمیت روغن زیتون پى برد و این روغن جادویى هر روز محبوب‌تر و معروف‌تر شد.
ترکیبات شیمیایی زیتون
زیتون رسیده در حدود 30‌درصد روغن دارد. این روغن مخلوطی از اولیئک اسید Oleic acid، لینولئیک اسید Linolenic acid و پالمیتیک اسید Palmitic acid است. روغن زیتون مایعی است زلال به رنگ زرد روشن مایل به سبز یا زرد طلایی است که برای استخراج آن میوه‌ها را له کرده و در داخل کیسه‌ای می‌ریزند و سپس کیسه را تحت فشار قرار داده تا روغن آن خارج شود. البته از باقی‌مانده تفاله زیتون که روغن آن گرفته شده تحت اثر آب جوش، حرارت و فشار روغن زیتون معمولی را استخراج می‌کنند که ارزش روغن فشار اول را ندارد.
روغن‌های زیتون خالص را تنها با استخراج به طریق فیزیکی تهیه می‌‌کنند. روغن زیتون کاملا خالص، دارای ارزش غذایی بالایی بوده و برای سلامتی مفید است. این نوع روغن زیتون، مزه گل می‌‌دهد.
بیش از سه چهارم چربى موجود در روغن زیتون را اسیدهاى چرب اشباع نشده تشکیل مى‌دهند. اسیدهاى چرب اشباع نشده چربى‌هاى مفیدى هستند که در روغن‌هاى گیاهى مانند روغن آفتابگردان نیز یافت مى‌شوند.
به همین علت متخصصین تغذیه مصرف روغن‌هاى گیاهى را توصیه مى‌کنند.
مصرف روزانه دو قاشق غذا خوری (۲۳ گرم) روغن زیتون، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌‌دهد که این امر به دلیل وجود چربی‌های اشباع نشده در این روغن است. بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، بهتر است که به جای چربی‌های اشباع شده از روغن زیتون استفاده شود تا میزان مصرف کالری روزانه از حد لازم بیشتر نباشد.
همچنین روغن زیتون منبع غنی سدیم، ویتامین A و E و آهن است. رژیم غذایی کشورهای حوزه دریای مدیترانه که روغن زیتون یکی از مواد اصلی آن است، از مدت‌ها قبل برای سلامتی انسان از جمله کاهش خطر سکته مغزی، بیماری‌های قلبی، سرطان سینه، سرطان ریه و برخی از انواع فراموشی، مفید تشخیص داده شده است.
تازه‌های جدید روغن جادویی
نتایج تحقیق پژوهشگران آمریکایی نشان می‌دهد که روغن زیتون خالص دارای یک ماده شیمیایی طبیعی است که مانند یک داروی مسکن عمل می‌کند

 

 


نظرات شما (1)

ماهیانه
آبان 1387
شهریور 1387
اسفند 1386
بهمن 1386
دی 1386
آذر 1386
آبان 1386
مهر 1386
شهریور 1386
مرداد 1386
تیر 1386
خرداد 1386
اردیبهشت 1386
فروردین 1386
اسفند 1385
بهمن 1385
دی 1385
آذر 1385
آبان 1385
مهر 1385
شهریور 1385
مرداد 1385
تیر 1385
خرداد 1385
اردیبهشت 1385
فروردین 1385
اسفند 1384
بهمن 1384
دی 1384


موضوعی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2006, Template by: Mr JoJo. All rights reserved..